preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

 > Naslovnica
Vijesti

Diseminacija europskih projekata na stručnom skupu ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova Republike Hrvatske

Autor: Igor Subotić, 25. 10. 2019.

U Tučepima je od 21. do 23. listopada održan stručni skup ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova Republike Hrvatske Upravljanje promjenama u srednjoškolskoj ustanovi koji je organizirala Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.

Na spomenutom je stručnome skupu ravnateljica dr. sc. Brankica Žugaj (tajnica Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja) s ravnateljicom Upravne škole Zagreb, Suzanom Hitrec, prof. (predsjednicom Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja) održala izlaganje Erasmus+ projektima do promjena u školama.

Ravnateljica dr. sc. Brankica Žugaj i njena kolegica Suzana Hitrec, prof., diseminirale su projektne aktivnosti svojih Škola i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja. Projektne aktivnosti dio su programa Erasmus +, najvećega programa Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport Agencije za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU).

Obje su ravnateljice predstavile faze projekata:

  1. Jačanje kapaciteta za digitalno zrelu i inkluzivnu školu - projekt Gimnazije Velika Gorica kojemu je cilj poticanje i razvoj individualizacije i diferencijacije poučavanja u inkluzivnom okružju
  2. Digitalna škola - projekt Upravne škole Zagreb; cilj je unaprijediti kompetencije djelatnika u području učenja, poučavanja, vođenja i rukovođenja te strateški djelovati na razvoj digitalizacije svih procesa u školi
  3. Unaprjeđivanje školskog vođenja - projekt Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja kojim se razvijaju kompetencije školskog vođenja, rukovođenja i upravljanja s primjenom na razini škole i učeničkoga doma, ali i u djelovanju Udruge te jačanje jezičnih, digitalnih, multikulturalnih i komunikacijskih kompetencija.

Dobrobiti su navedenih projekata za razvoj škole: profesionalni razvoj nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja, obogaćivanje školskih kurikuluma, mijenjanje školske kulture i mnogi dr.

Ravnateljice su ohrabrile svoje kolegice i kolege kako bi oni sudjelovali u aktivnostima programa Erasmus +.
RASPORED SATI
1.A 1.B 1.C 1.D  
2.A 2.B 2.C 2.D 2.E
3.A 3.B 3.C 3.D 3.E
4.A 4.B 4.C 4.D  
Kutak za roditelje

Poštovani učenici i roditelji,

želimo vam u ovim trenucima poručiti da smo s vama u mislima svakog dana. Pripremili smo informativne i edukativne materijale o samopomoći, o Coronavirusu, kako bismo zajedno prebrodili sve izazove. Šaljemo Vam veliku podršku i očekujemo da ćemo nastaviti zajedno učiti u virtualnim učionicama.

Ravnateljica, stručni suradnici, nastavnici

Vezano uz vrednovanje i ocjenjivanje

Provedba organiziranih putovanja MZO

Psihološka podrška Ministarstva znanosti i obrazovanja

WHO video o korona virusu

Prezentacija o korona virusu

Letak za mlade

Letak za odrasle

 
 

Kalendar
« Svibanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2016.

Ukupno: 163096
CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / www.gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju