preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Vijesti

Početak prijava u sustav Postani student

Autor: Kristina Lučić, 2. 12. 2019.

Učenici završnih razreda od 1. prosinca 2019. do 15. veljače 2020. se mogu prijaviti u sustav Postani student. Način prijave će objasniti ispitni koordinator prof. Iva Dubravica na prvom sljedećem satu razrednika, a način prijave je opisan u priručniku za učenike koji se nalazi na stranici NCVVO-a. 

 

Nakon što se učenici prijave u sustav Postani student, dužni su sačuvati PIN i TAN, provjeriti istinitost osobnih podataka i ocjene koje su vidljive na stranici. 
 
Učenici mogu ako žele već od 1. prosinca 2019. izabrati koje ispite državne mature žele polagati, no fakulteti će svoje zahtjeve objaviti 1. veljače 2020., tako da će učenicima tek tada biti puno jasnije koji ispiti i koje razine (A ili B) su im neophodni za upis na željeni studijski program. 
 
Nakon 15. veljače više nije moguće dodavati ispite, ali nakon tog datuma je moguće birati studijske programe. 
 
Važni linkovi:
 
stranica na kojoj se vrši prijava u sustav i na kojoj se izabiru ispiti i kasnije studijski programi je  https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx
 
stranica NCVVO-a na kojoj se nalazi priručnik, vremenik, katalozi i provedeni ispiti: https://www.ncvvo.hr/
 
stranica na kojoj se nalaze sve informacije vezane uz studij i upis: https://www.studij.hr/
 
 
CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / www.gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju