preskoči na sadržaj
Državna natjecanja

Državnim prvacima Gimnazije Velika Gorica uručeni Oskari znanja

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija dodijelila je Oskare znanja u petak, 28. lipnja u Zagrebu našim učenicima: Leonu Brnadu, državnom prvaku iz povijesti i Mariji i Luciji Medarić, Ani Mariji Bradić i Pauli Sremić, državnim prvakinjama iz vjeronauka. Riječ je o najvećem priznanju i nagradi za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 28. 6. 2019. 21:04

Prijem za najbolje učenike na državnim natjecanjima u Zagrebačkoj županiji

Župan Zagrebačke županije, Stjepan Kožić, primio je, između ostalih, naše gimnazijalce koji su ostvarili izvrstan uspjeh na državnim natjecanjima. Bili su to učenici: Leon Brnad, državni prvak iz povijesti i trećeplasirani iz geografije,  te državne prvakinje iz vjeronauka: Marija Medarić, Lucija Medarić, Paula Sremić i Ana Marija Bradić, uz pratnju ravnateljice Brankice Žugaj, pedagoginje Oliete Horvat Kardoš, roditelja  i mentora: profesora povijesti Matka Topolnjaka, profesorice geografije Anite Lučić i vjeroučiteljice Nataše Čurić.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 8. 6. 2019. 10:56

Kardinal Bozanić susreo se s pobjednicima vjeronaučne olimpijade

Ekipa Gimnazije Velika Gorica koja je osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju vjeronaučne olimpijade- Ana Marija Bradić, Lucija Medarić, Marija Medarić i Paula Sremićuz pratnju ravnateljice Brankice Žugaj i mentorice Nataše Čurić susrele su se s kardinalom Josipom Bozanićem.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 4. 6. 2019. 15:15

Leon Brnad treći na državnom Natjecanju iz geografije

Osnovna škola Majstora Radovana u Trogiru bila je domaćin 26. državnog Natjecanja iz geografije za učenike osnovnih i srednjih škola. Natjecanje je, uz prigodni program, otvoreno 8. svibnja u hotelu Medena i trajalo je do 10. svibnja.

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 13. 5. 2019. 09:35

PRVI NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ POVIJESTI!

Učenik Leon Brnad (1. e razred), pobjednik je državnog Natjecanja iz povijesti u skupini prvih razreda!

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 18. 4. 2019. 00:36

Gimnazija Velika Gorica na državnoj Smotri LiDraNo 2019.

Državna Smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva - LiDraNo 2019. još jednom je, 28. put zaredom, okupila djecu i mlade, i to njih više od 500. 

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 15. 4. 2019. 18:17

Državno natjecanje Infokup 2019.

Učenici Antun Drobnjak, Dorian Farkaš i Patrik Vuković na državnom natjecanju iz Informatike osvojili su svojim softverskim rješenjem 4. mjesto. Pogledajte video koji su predstavili pred žirijem.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 4. 4. 2019. 15:42
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju