preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Login

Elementi i kriteriji ocjenjivanja
vijesti
Susret Gimnazije i velikogoričkog Ogranka Matice hrvatske
Igor Subotić / datum: 6. 5. 2018. 11:21

U četvrtak 3. svibnja održan je Matičin četvrtak u Muzeju Turopolja. Glazbeno-scensku večer Još Horvatska ni propala dok mi živimo pripremili su učenici i profesori Gimnazije u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Velikoj Gorici.


[OPŠIRNIJE]60. svečanosti hrvatske glazbene mladeži
Ivana Petravić / datum: 17. 5. 2017. 14:05
Dana, 3. svibnja 2017. godine Djevojački zbor Gimnazije Velika Gorica nastupio je kao natjecatelj 60. svečanosti hrvatske glazbene mladeži, održanom u HNK Varaždin od 3. do 4. svibnja. Kao jedini zbor iz zagrebačke županije, zbor Gimnazije Velika Gorica nastupio je u kategoriji djevojačkih zborova gdje je izborio brončanu plaketu s ukupno osvojenih 73,80 boda.
 

[OPŠIRNIJE]Ciklus filmova Charlieja Chaplina uz pratnju Zagrebačke filharmonije
Kristina Lučić / datum: 1. 3. 2017. 12:49

Petu sezonu zaredom Zagreb Film Festival i Zagrebačka filharmonija na platno zagrebačkog kina Europa donose klasike iz ere nijemoga filma! Učenici naše Škole jučer su u pratnji profesorice Ivane Petravić prisustvovali izvedbi filmova Charlieja Chaplina: 'Dokoličar' i 'Pasji život'. Projekcije su, kao i prethodne, bile praćene glazbenom pratnjom orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića.


[OPŠIRNIJE]Terenska nastava u Veneciji
Iva Dubravica Ivana Petravić / datum: 28. 11. 2016. 11:22

Ove jeseni učenici trećih i četvrtih razreda su imali priliku doživjeti iskustvo terenske nastave u Veneciji. Nastavu su organizirale profesorica I. Dubravica, nastavnica talijanskog jezika i profesorica I. Petravić, nastavnica glazbene kulture sa željom da svojim učenicima pokažu iz prve ruke sadržaje o kojima se govori na njihovim predmetima.


[OPŠIRNIJE]Koncert povodom Valentinova
Kristina Lučić / datum: 18. 2. 2016. 12:34


[OPŠIRNIJE]KONCERT POVODOM VALENTINOVA
Igor Subotić / datum: 21. 2. 2015. 13:23

19. veljače održan je tradicionalni koncert učenika Gimnazije Velika Gorica koji pohađaju glazbene škole. Koncert se obilježava povodom Dana sv. Valentina.

Pogledajte fotografije!


[OPŠIRNIJE]Posjet ,,Lisinskom"
Igor Subotić / datum: 2. 12. 2014. 11:17

Učenici i djelatnici Gimnazije Velika Gorica jučer su posjetili ,,Lisinski" i uživali u baletnoj bajci ,,Orašar" Petra Iljiča Čajkovskog u izvedbi Carskog ruskog baleta. 


[OPŠIRNIJE]LJUBAV I RADOST MUZICIRANJA U GIMNAZIJI
Igor Subotić / datum: 18. 2. 2014. 20:16

Večeras je u našoj Gimnaziji održan koncert gimnazijalaca polaznika glazbenih škola. Pogledajte fotografije!


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju