preskoči na sadržaj
Vijesti

Europski školski sportski dan u Gimnaziji Velika Gorica

U petak se (28. rujna 2018.) u školskoj dvorani srednjih škola grada Velike Gorice obilježio Europski školski sportski dan. Profesor Polan, nastavnik TZK-a u Gimnaziji Velika Gorica, bio je voditelj i organizator.


Kako bi obilježili i otvorili novu sezonu sportskih natjecanja, profesori su odlučili organizirati turnir u malom nogometu između naših triju škola (Gimnazije, Ekonomske i Strukovne škole). Utakmice su bile prijateljske i vrlo zanimljive.

Prva utakmica igrana je između Ekonomske i Strukovne škole. Bilo je napeto i mladići su dali sve od sebe, no rezulat je završio neirješeno (4:4). Druga je utakmica bila još napetija, i to između Gimnazije i Stukovne škole, ali ponovno je završila neriješeno (2:2). Poslijednja utakmica bila je između Gimnazije i Ekonomske škole. U samom početku Gimnazija je vodila s dobrih  3:0 sve do drugog poluvremena kada su se mladići iz Ekonomske probudili i vratili u igru te pobijedili Gimnaziju (4:3).

Naše tribine bile su pune i svi su učenici vjerno došli podržati svoje prijatelje i kolege iz škole ili razreda.

Sezona natjecanja tek je počela i ovim putem želimo pozvati što više učenika kako bi se pridružili školskim timovima i sudjelovali u nadolazećim natjecanjima.

 

Sportski odradile:                                                                                                     Nika Wolgemut i Tena Golubić, 3. aPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Igor Subotić Nika Wolgemut Tena Golubić   datum: 2. 10. 2018.
preskoči na navigaciju